Home / Aktualności / Baborówko – Informacja Prasowa

CZYTAJ TAKŻE

Odszedł Wiesław Hartman

Z głębokim żalem zawiadamiamy, że w nocy 24.11.2021r. zmarł Wiesław Hartman srebrny medalista Igrzysk Olimpijskich [...]

Sprawdź

Baborówko – Informacja Prasowa

25 września, 2020

Po pierwszym dniu LOTTO Baborówko Horse Sale Show 2020

Dziś – ze względu na dużą liczbę zgłoszeń na zawody LOTTO Baborówko Horse Sale Show 2020 – rozegrane zostały pierwsze części prób ujeżdżenia w klasach CCI2*-S i CCI3*-S.

W konkursie CCI3*-S, w ramach którego rozgrywane są Mistrzostwa Polski WKKW młodych jeźdźców, na prowadzeniu po pierwszej części ujeżdżenia jest Yoshiaki Oiwa (JPN) na koniu BART L JRA. Drugie miejsce na ten moment zajmuje faworytka Mistrzostw Polski WKKW młodych jeźdźców – Julia Gillmaier (POL) na RED SUNRISE 2. Trzecie miejsce po pierwszej części konkursu zajmuje Julia Mestern (GER) na CUCKUCK.

W konkursie CCI2*-S prowadzenie po pierwszej części ujeżdżenia objął Kamil Rajnert (POL) z koniem EMILIA OF CHIN. Na drugim miejscu uplasowała się Malin Hansen-Hotopp (GER) z MONSIEUR SCHNABEL, a na trzecim – Katharina Kopp (GER) z koniem CLINTINA.

W konkursie rozgrywany jest finał Pucharu Polski WKKW 2020 w kategorii juniorów. Spośród zawodników, którzy biorą udział w cyklu, pierwsze miejsce po pierwszej części konkursu CCI2*-S obejmuje na ten moment Weronika Rozbiewska.

Konkursy będą kontynuowane jutro od godz. 8.30. Wyniki online dostępne pod linkiem: https://zawodykonne.com/zawody/tarantevents2/tour/639.

Więcej informacji na:

www.bhss.baborowko.pl